Het Huis


Voor het huis zijn 2 parkeerplaatsen. Om het gehele huis is een grote tuin waarin de gehele dag de zon staat. In de tuin staat een tuinhuisje met opslag voor tuin- en terrasbenodigdheden. Aan de achterzijde is een terras met een windvang waar het heerlijk luw zitten is op de loungebank.

 

In de entree is een kapstok. Aan de linkerzijde een deur naar de berging waar de ketel hangt en veel opbergruimte is. In deze ruimte staat een vriezer en een magnetron. Aan de rechterzijde is de deur naar een tweepersoons slaapkamer met grote kledingkast. Tegenover de slaapkamer is de badkamer met douche, wastafel en toilet. In de badkamer staat een wasmachine.

 

Door de deur kom je in de woonkamer met keuken. De keuken heeft een 4-pits gasstel. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is servies voor 6 personen en alle keukengerei is aanwezig. Er is een eettafel voor 6 personen. 

 

De woonkamer heeft een bank met plaats voor 6 personen met een  salontafel. De trap leidt naar de vide. De vide is niet voorzien van een traphek.

 

Op de vide hangt de televisie voor de kinderen, zodat u rustig in de woonkamer kunt relaxen en een boek lezen. De televisie kan de normale Nederlandse kanalen ontvangen door Digitenne. Op de vide is ook een gelegenheid om 2 slaapplaatsen te creëren middels een slaapbank.

 

Aansluitend aan de vide is de tweede slaapkamer. Hier kunnen twee 1-persoonsbedden of een 2-persoons bed gecreëerd worden. Eventueel is het mogelijk een kinderbedje neer te zetten. Er staat een tafel met twee banken. Ook is er wat kinderspeelgoed aanwezig. 


Huisdieren zijn in het huis niet toegestaan.


Korte Impressie