Het Huis


Voor het huis zijn 2 parkeerplaatsen. Om het gehele huis is een grote tuin waarin de gehele dag de zon staat. In de tuin staat een tuinhuisje met opslag voor tuin- en terrasbenodigdheden. Naast het tuinhuis is het rek voor de 2 kano's en een SUP-board, waar u uiteraard ook gebruik van kunt maken. Aan de achterzijde is een terras met een windvang waar het heerlijk luw zitten is op de loungebank.

 

In de entree is een kapstok. Aan de linkerzijde een deur naar de berging waar de ketel hangt en veel opbergruimte is. In deze ruimte staat een grote koelkast met vriezer en een magnetron. Aan de rechterzijde is de deur naar de slaapkamer met een luxe verstelbaar 2-persoons bed en een grote kledingkast. Tegenover de slaapkamer is de badkamer met douche, wastafel en toilet. In de badkamer staat een wasmachine. Ook is er een föhn.

 

Door de deur kom je in de woonkamer met keuken. De keuken heeft een 4-pits gasstel. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is servies voor 6 personen en alle keukengerei is aanwezig. Er is een eettafel voor 6 personen. 

 

De woonkamer heeft een bank met plaats voor 6 personen met een salontafel. In de woonkamer is een televisie met satelietschotel met vele Europese kanalen. Ook aangesloten is een Chromecast. Er is een tablet waarop u Netflix kunt kijken en diverse radiostations op kunt ontvangen.

 

De trap leidt naar de vide. De vide is niet voorzien van een traphek.

 

Op de vide hangt de televisie voor de kinderen, zodat u rustig in de woonkamer kunt relaxen en een boek lezen. De televisie kan de normale Nederlandse kanalen ontvangen door Digitenne. Voor de digitalere kinderen is er een Playstation 3 met diverse spellen. Hiermee is het ook mogelijk Netflix te kijken. Op de vide is ook een gelegenheid om 2 slaapplaatsen te creëren middels een slaapbank.

 

Aansluitend aan de vide is de tweede slaapkamer. Hier staat een 1-persoonsbed en een 2-persoons bed. Eventueel is het mogelijk een kinderbedje neer te zetten.

 

Er is wat kinderspeelgoed en er zijn diverse gezelschapspellen aanwezig zoals schaken, backgammon, jenga, dobbelstenen, kaarten een sjoelbak. In de tuin kunt u Giant Jenga spelen.

 

Huisdieren zijn in het huis niet toegestaan.


Korte Impressie